--> طريقة عمل فراخ الكبابجي المشوية - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الكبابجي / المشوية / فراخ / مروة الشافعي

طريقة عمل فراخ الكبابجي المشوية

فراخ مشويه

الفراخ المشوية مروة الشافعي

المقادير :
اوراك فراخ
نصف كوب ماء بصل 
2 بصلة مبشورة 
2 طماطم مبشورة 
ملح-فلفل
عصير ليمون
خل - زيت 

شاهد ايضا : طريقة عمل الفراخ المشوية في الفرن بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي

الطريقة: 
1- اغسلي الفراخ ونضفيها كويس واعمللها  تشريحات بالسكينة ونزلي عليها المية والبصل والطماطم واللمون والخل والملح والفلفل والزيت وقلبيهم مع بعض ودخلي في الفتحات التشريطاتاللي عملناها في الاوراك وسبيها يوم كامل .
2- وعليصنية مدهونة زيت ارص الفراخ وعليها التتبيلة ودخليها فرن حامي علي 200 علي الشبكة تاخد ساعة تاخد لون حلو من تحت وفوق وقدميها .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top