--> طريقة عمل الكفتة المشوية بطريقة سهلة وبسيطة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الكفتة / الكفتة المشوية / المشوية / فاطمه ابو حاتي

طريقة عمل الكفتة المشوية بطريقة سهلة وبسيطة

كفته مشويه

الكفتة المشوية  فاطمه بو حاتي

المقادير :
نصف كيلو لحمة مفرومة
صوابع مونزاريلا
نصف كوب بقدونس مفروم
بصلة كبيرة مفرومة
ملعقة كبيرة ملح
فلفل اسود
رشة سكر
ملعقة كبيرة بهارات كفتة
رقاق طري
للشوي :
طماطم
بصل قورما 
فلفل حامي
رقاق طري

شاهد ايضا : طريقة عمل كفتة الشوفان بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي 

الطريقة :
1- في بولة انزل اللحمة وتكون مفرومة مرتين والبصل والبقدونس وملح وفلفل وبهارات الكفتة السكر واعجن المكونات دي كلها مع بعض مده 5 او 7دقايق .
2- ابدئي خدي قطعهة افرديها ع ايدك واحشي مونزاريلا وقفلي عليها كوس اوي وابدئي رصي في صنية الومنيوم مدهونة زيت لغاية متخلصي كل الكمية .
3- حطي معاها بصل رفلفل وطماطم وغطي بالفويل علي فرن حامي علي 200 وادخلها ع الارضية 10دقايق وشيلي الغطا وطلعيها علي الرف الوسطاني لغاية متتشرب ميتها وتستوي واولعلها الشوية تاخد لون حلو واطلعها وارصها علي الرقاق الطري بيكون طعمة حلو جدا معاها .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top