كباب حله
كيلو لحمة بتلو مكعبات
كيلو بصل مقطع جوانح
نصف كيلو بطاطس مكعبات
فلفل الوان مكعبات
2 ملعقة كبيرة زبدة
4 فص ثوم شرائح
ملعقة كبيرة سكر
2 فص مستكة
ورق لورا
ملعقة صغيرة بهارات سبعة
ملح
فلفل اسود
شاهد ايضا : طريقة عمل كباب الفراخ بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي
الطريقة :
1- في حلة انزل الزبدة وزيت يسخنم كويس انزل المستكة وورق اللورا تسيح واللورا ريحتها تطلع انزل اللحمة تاخد لون من نحية اقلبها علي النحية التانية واقلب من وقت للتاني اول متاخد لون حلو انزل البصل والسكر مع التقليب من وقثت للتاني لغاية مالبصل ياخد لون متكرمل .
2- انزل المية السخنة نص كوباية لو استوت اظبط ملح وفلفل لو مستوتش انزلها نص كوباية مية مغلية كمان لو استوت بعدها يبقا كده انزل البطاطس والفلفل واقلبهم مع بعض واسبهم يغلو غلوة واطفي واسبها ربع ساعة متغطية واقدمها .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق