--> طريقة عمل الكبدة بالدقة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الكبدة / بالدقة / فاطمه ابو حاتي / كبدة بالدقة

طريقة عمل الكبدة بالدقة

كبده بالدقه

 الكبدة بالدقة  فاطمه ابو حاتي

المقادير :
كيلو كبدة  شرائح
2 فلفل رومي وحار مكعبات 
4 ملعقة كبيرة دقة 
للتتبيلة :
راس ثوم
ربع كيلو فلفل حامي وبارد
2ملعقة كبيرة ملح
ملعقة كبيرة كزبرة جافة
ملعقة كبيرة كمون
رشة سكر 
نص كوب خل
نص كوب عصير ليمون

شاهد ايضا : طريقة عمل الكبدة الاسكندراني بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي 


الطريقة :
1-1- في الكبة انزل الفلفل والكزبرة والكمون والملح والخل والسكر والليمون و الثوم واخلط وانزل الدقة علي الكبدة واسبها ربع ساعة .
2- باقي التتبيلة انزلها في برطمان ناشف ونضيف واغطيها وادخلها التلاجة استعملها لتتبيلات كتير .
3- في طاسة سخنة انزل زيت ع قد كمية الكبدة وافردها في الطاسة واسبها تاخد صدمة من الارضية واقلبها من وقت للتاني انزلها رشة فلفل واقلب اول متستوي انزلها الفلفل واقلبة معاها تقلبتين واقدمها مع بطاطس محمرة وليمون .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top