--> طريقة عمل اللولي بوب (اجنحة الدجاج المقرمشة ) - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home اللولي / اللولي بوب / بوب / مروة الشافعي

طريقة عمل اللولي بوب (اجنحة الدجاج المقرمشة )

لولي بوب

 اللولي بوب   مروة الشافعي

المقادير :
كيلو اجنحة دجاج
ملح
فلفل
بصل بودر
ثوم بودر 
بابريكا
كوب دقيق 
كوب بقسماط
كوب كورن فليكس مجروش
2بيضة
2 ملعقة كبيرة لبن
زيت للقلي 

شاهد ايضا : طريقة عمل اجنحة الدجاج بصوص البافلوالحار بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي 

الطريقة :
1- علي البيض انزل ملح وفلفل واللبن واربهم مع بعض وفي بولة انزل الدقيق والبقسماط والكورن فليكس وملح وفلفل وبصل بودر وثوم بودر وبابريكا واقلبهم .
2- اشيل من الجناج الجزء اللي بيكون في الاخر اللي هوا مفيهوش اي لحمة هيتفضل عندي جزئين اقسمهم اتنين  والجزء اللي فية الفصوص اشيلة ع جمب واخد التاني وابدء انزل اللحم من علي العضم بس مش تشلية لللاخر خلية شبة الدبوس واكمل باقي الاجنحة بنفس الطريقة .
3- بعد مخلص الكمية انزل في البيض وبعدها خلطة الدقيق وانزل علي زيت غزير سخن جدا علي نار متوسطة واخليهم ياخدو لون دهبي وتستوي واقدمهم بجانب اي صوص .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top