مكرونه بالكفته
كيس مكرونة اسباجتي
كيلو لحمة مفرومة
بيضة
2 بصلة مبشورة ناعم
2 ملعقة كبيرة بقسماط
ملعقة صغيرة بابريكا
رشة جوزة الطيب
ملح
فلفل
لتر عصير طماطم
2 ملعقة كبيرة صلصة طماطم
2 فص ثوم مفروم
ملعقة صغيرة زعتر
بصلة كبيرة مبشورة
بقدونس مفروم
شاهد ايضا : طريقة عمل مكرونة بالخضار بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي
الطريقة :
1- في بولة انزل اللحمة وملح وفلفل والبقسماط وونص البصل المبشور بعد متصفا من اي مية وملح وفلفل وجوزة الطيب والبابريكا واعجني الكفتة 5دقايق .
2- حبة من المكرونة وخدي من الكفتة وشكليها علي كام عود والكمية كلها عمليها بنفس الطريقة وفي حلة نزلي زيت يسخن اوي نزلي البصل و الثوم وشوحيهم اول متطلع ريحتهم نزلي الطماطم والصلصة وملح وفلفل وزعتر وسبيها تغلي غلوة ورصي المكرونة وقفة هتبدء تسخن وتدوب وتنزل جوة الصلصة غطي وهدي النار وسبيها تستوي وقدميها بالهنا .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق