--> طريقة عمل المكرونة بالكفتة بطريقة جديدة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home المكرونة / بالكفتة / مروة الشافعي / مكرونة بالكفتة

طريقة عمل المكرونة بالكفتة بطريقة جديدة

مكرونه بالكفته

مكرونة بالكفتة  مرروة الشافعي

المقادير :
كيس مكرونة اسباجتي
 كيلو لحمة مفرومة
بيضة
2 بصلة مبشورة ناعم
2 ملعقة كبيرة بقسماط
ملعقة صغيرة بابريكا
رشة جوزة الطيب
ملح
فلفل
لتر عصير طماطم
2 ملعقة كبيرة صلصة طماطم
2 فص ثوم مفروم
ملعقة صغيرة زعتر
بصلة كبيرة مبشورة
بقدونس مفروم

شاهد ايضا : طريقة عمل مكرونة بالخضار بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي 

الطريقة :
1- في بولة انزل اللحمة وملح وفلفل والبقسماط وونص البصل المبشور بعد متصفا من اي مية وملح وفلفل وجوزة الطيب والبابريكا واعجني الكفتة 5دقايق .
2- حبة من المكرونة وخدي من الكفتة وشكليها علي كام عود والكمية كلها عمليها بنفس الطريقة وفي حلة نزلي زيت يسخن اوي نزلي البصل و الثوم وشوحيهم اول متطلع ريحتهم نزلي الطماطم والصلصة  وملح وفلفل وزعتر وسبيها تغلي غلوة ورصي المكرونة وقفة هتبدء تسخن وتدوب وتنزل جوة الصلصة غطي وهدي النار وسبيها تستوي وقدميها بالهنا .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top