مكرونه بالخضار
المقادير :نصف كيلو مكرونة فيوزيلي مسلوقة 2/3 سوا
2 فلفل الوان شرائح رفيعة
بصلة كبيرة اعواد
ربع كيلو جزراعواد
ربع كيلو كوسة اعواد
ربع كيلو مشروم فريش
ربع كيلو كرنب ابيض شرائح
ربع كيلو طماطم شيري
ملعقة كبيرة ثوم مفروم
2 كوب عصير طماطم متسبكة
2 ملعقة كبيرة صلصة
مكعب مرق
رشة سكر
ملح
فلفل اسود
ملعقة كبيرة كمون
ملعقة كبيرة كزبرة جافة
شاهد ايضا : طريقة عمل كبسة المكرونة بالفراخ بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي
الطريقة :
1- في طاسة انزل زيت سخن كويس انزل البصل والثوم واشوحهم اول مريحة الثوم تطلع انزل الجزر واشوحة معاهم ادبلهم انزل الكوسة والمشروم واشوحهم مع بعض وانزل الكرنب والفلفلوافضل اشوح في الخضار لغاية مكلو يدبل ويدخل في السوا .
2- تبلي بالكمون والكزبرة والسكر والفلفل والصلصة والطماطم واقلب بقا كلو مع بعضو اظبط الملح واسبها تغلي غلوة وانزل الطماطم الشيري واقلبها معاهم وانزل المكرونة وتقلبتين مع بعض كل المكونات تدخل في بعض واقدمها وازين ببقدونس او كزبرة خضرا وبالهنا .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق