--> طريقة عمل البطاطس المحشية باللحمة المفرومة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home االبطاطس / المحشية / المفرومة / باللحمة / فاطمه ابو حاتي

طريقة عمل البطاطس المحشية باللحمة المفرومة

بطاطس محشيه 

بطاطس محشية فاطمه ابو حاتي

المقادير :
نصف كيلو لحمة مفرومة معصجة 
10 بطاطس مقشرة ومقورة
ملعقة كبيرة ثوم مفروم
كوب عصير طماطم
كوب شوربة
زيت 
مكعب مرق
2كوب جبنة شيدر ومونزاريلا 
قلب البطاطس المقورة
ملعقة صغيرة كمون
ملح
فلفل 
رشة سكر 

شاهد ايضا : طريقة عمل البطاطس الفريسكاس بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي

الطريقة :
1- في زيت سخن اوي احمر البطاطس اعطيها لون دهبي فاتح وابدء اعمل الصوص في حلة انزل زبدة او زيت ممكن الاتنين يسخن انزل الثوم واعطية تشويحة تطلع ريحتة انزل الطماطم اول متغلي انزل الشوربة والملح والفلفل والكمون ورشة سكر ومكعب المرق واسبهم يغلو تاني وكده بقا جاهز .
2- اجيب الطاجن وافرشة بحفر البطاطس واحشي البطاطس باللحمة وارص البطاطس في القالب وانزل عليها الصوص واغطيها بالفويل وادخلها الفرن السخن علي 200 علي الرف الوسطاني لغاية مالبطاطس تستوي اشيل الفويل وانزل علي وشهل الجبن وادخلها تاخد لون من الوش وتسيح وكده بقت جاهزة .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top