--> طريقة عمل قالب الارز بالبسلة واللحمة المفرومة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الارز / بالبسلة / قالب / مروة الشافعي / واللحمة المفرومة

طريقة عمل قالب الارز بالبسلة واللحمة المفرومة

قالب الارز بالبسله

قالب ارز بالبسلة مروة الشافعي

المقادير :
2 كوب ارز بسمتي
2 كوب بسلة مسلوقة 
نصف كيلو لحمة مفرومة 
مكسرات 
ملح
فلفل 
رشة قرفة 
رشة جوزة الطيب 
بصلة مبشورة 

شاهد ايضا : طريقة عمل الارزبالخلطة  بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي 

الطريقة :
1- في طاسة سخنة انزل اللحمة المفرومة واقلبها واغير لونها انزلها البصلة واشوحها معاها وانزلها ملح وفلفل وقرفة وجوزة الطيب واقلب لغاية متستوي وتتعصج .
2- في حلة انزل زيت يسخن وانزل الرز مغسول ومتصفي واقلب في الرز لغاية ميتغلف بالزيت ويسخن وانزلة ملح وفلفل ومية سخنة واظبط ملحة واسيبو يتشرب واهدي علية واسيبو يستوي .
3- في طاسة فيها زيت بسيط اشوح البسلة مع ملح وفلفل و تشويحة صغيرة مع الزيت تتغلف بيه كده واطفي واجيب قالب كيك انزل الرز واضغط علية عشان يبقا سوا واحد يدوب ربع القالب واوزع علي الرز البسلة  واللحمة اوزعها واضغط عليها وطبقة بسيطة رز واضغط كويس المهم الضغط عشان متفكش اول متنزل واقلبه في طبق وازين بالمكسرات  .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top