ورقه سجق
كيلو سجق شرقي
ملح
فلفل
رشة بهارات سبعة
شرائح بصل
فلفل حار
رشة شطة
رشة جوزة الطيب
3 فص ثوم مفروم
2 طماطم مكعبات
ملعقة صغيرة دبس رمان
شاهد ايضا : طريقة عمل ورقة اللحمة بطريقة الشيف مروة الشافعي
الطريقة :
1- في طاسة انزل زيت بسيط يسخن انزل السجق واشوحة وملح وفلفل وجوزة الطيب والبهارات واشوح اول مياخد لون انزلة الفلفل والبصل واشوحة لغاية ميدبل .
2- انزل الثوم واشووحة اول متطلع ريحتة انزل الطماطم واشوحهم تشويحة بسيطة ياخدو من طعم بعض في صنية انزل ورق الومنيوم علية ورق زبدة وانزل السجق بالخضار واقفل من فوق بورقة زبدة واقفل بالالومنيوم وادخلها فرن حامي علي 200 علي الشبكة 20دقيقة واقدمها .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق