ارز صياديه
المقادير :
2 كوب ارز مصري
2 كوب بصل مقطع صغير
3 فص ثوم مفروم
ملح- فلفل - كمون
بهارات السمك
ملعقة صغيرة صلصة
كوب فلفل الوان
مياه سخنة
الطريقة :
1- في حلة فيها زيت سخن جدا انزل البصل واشوحة لغاية ملونة يبقا بني انزلة الفلفل الالوان واشوحهم مع بعض وانزل الصلصة واقلبهم وانزل الثوم واشوحهم ريحتة تطلع انزل بهارات السمك واشوحها معاهم تطلع ريحتها .
2- انزل الرز مغسول ومتصفي واشوحة معاهم شوية لغاية ميسخن وانزلة المية السخنة فوق الرز بعقلة صوباع واتبل ملح وفلفل وكمون واسيبة يغلي ويتشرب واهدي النار واسيبو يستوي واقدمة .
2- انزل الرز مغسول ومتصفي واشوحة معاهم شوية لغاية ميسخن وانزلة المية السخنة فوق الرز بعقلة صوباع واتبل ملح وفلفل وكمون واسيبة يغلي ويتشرب واهدي النار واسيبو يستوي واقدمة .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق