شيخ محشي
المقادير :كيلو كسة مقورة صغيرة
ربع كيلو لحمة مفرومة معصجة
كيلو زبادي
نصف لتر لبن
3 ملعقة كبيرة نشا
كوب لوز محمر مجروش
ملح
شاهد ايضا : طريقة عمل محشي البصل والكرنب بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي
الطريقة :
1- في حلة انزل الزبادي واللبن والنشا واقلبهم مع بعض وارفعة ع النار واقلب علي النار لغاية ميتقل معاكي ويغلي واظبط ملحة لو حباه تقيل اوي زودي نشا لو حباه خفيف شوية من اللبن.
2- اخلطي اللحمة بالمكسرات واحشي الكوسة باللحمة وفي طاسة علي نار فيها زيت سخن وغزير انزل الكوسة تتحمر واطلعها ع مناديل مطبخ .
3- نزلي الكوسة علي خليط الزبادي علي النار اول متغلي قدميها مع الكوسة مع الصوص .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق