السبانخ
كيلو سبانخ
2 حزمة كزبرة خضراء
بصلة كبيرة مقطعة صغير
اكياس ثلاجة
شاهد ايضا :طريقة عمل السبانخ باللسان العصفور بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي
الطريقة :
1- قطعي السبانخ والكزبرة مع بعض واغسليها كويس لغاية مالمية تكون بيضة خالص والسبانخ تنضف خالص.
2- في حلة علي النار نزلي زيت وسخنية كويس جدا نزلي البصلة وشوحيها لغاية متاخد لون دهبي تكوني مصفية السبانخ من اي مية وتنزليها وشوحيها مع البصل لغاية مريحة السبانخ تظهر وتدبل سبيها تبرد خالص .
3- عبيها بالكميات المناسبة في الاكياس خرجي الهوا ودخليها الفليزر وتخرج علي الصلصة علي طول وهيا مجمدة .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق