بولة الكيك بالشيكولاته
كيك شيكولاتة
كريم شانتية
كوب قشطة
فراولة
شيكولاتة خام سايحة
كرات شيكولاتة
شاهد ايضا : طريقة عمل كيكة الموز بالشيكولاتة بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي
الطريقة :
1- في بولة نزلي الكيك فتفتية خالص وشيلي شوية منة علي جمب ونزلي علي الكمية الموجودة في البولة القشطة قلبيهم ببعض ونزلي معلقة بمعلقة من اليكولاتة الخام واعجني لغاية متلم معاكي عجينة .
2- هاتي بولة وغطيها بالفويل بطبقتين من الجهتين وعلي الاحرف والزقي الكيك لغاية متاخد شكل البولة وفي النص نزلي الكريم شانتي والفراولة والكيك اللي شلناه ع جمب وزعية علي الوش غطي بيه الوش خالص .
3- قفلي كويس بالفويل واضغطي المهم تكون متغلفة كويس ودخليها التلاجة 6ساعات وخرجيها اقلبيها علي طبق التقديم والزقي كورات الشيكولاتة بالشيكولاتة الخام ودخليها التلاجة ساعتين تتماسك وقدميها .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق