--> طريقة عمل الفتة بكفتة داوود باشا - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الفتة / بكفتة / داوود باشا / فاطمه ابو حاتي

طريقة عمل الفتة بكفتة داوود باشا

فته بكفته داوود باشا

فتة كفتة داوود باشا  فاطمه ابو حاتي

المقادير :
نصف كيلو لحمة مفرومة
بصلة مفرومة
ملح
فلفل
ملعقة صغيرة بهارات سبعة
الصلصة :
بصلة مفرومة
2 كوب عصير طماطم
ملعقة كبيرة صلصة
رشة سكر
الصوص :
كوب زبادي
ملعقة صغيرة ثوم مفروم
نصف كوب طحينة
2 ملعقة كبيرة عصير ليمون
ملح
فلفل
التقديم : 
ارز بسمتي مطبوخ
عيش شامي محمص

شاهد ايضا : طريقة عمل فتة الدجاج بالزبادي بطريقة الشيف مروة الشافعي 

الطريقة :
1- في بولة انزل اللحمة والبصل وملح وفلفل وبهارات سبعة واعجنها 5دقايق واكورها كور صغيرة في طاسة فيها زيت سخن وانزل الحمة واحمرها من كل الجهات واشيل اللحمة ع طبق .
2- لعمل الصوص انزل مكان الكفتة البصل واشوحة لغاية ميدبل وياخد لون دهبي وانزل عصير الطماطم والصلصة ورشة السكرواظبط الملح والفلفل واسبها تغلي وتتسبك .
3- نزلي الكفتة  ع الصلصة وغطيها وسبيها تستوي في الصلصة بعد مالكفتة تستوي انزل في الطبق الرز والعيش وارص الكفتة بالصلصة واخلط مكونات الصوص مع بعض واوزعها علي الوش واقدمة .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top