اقراص التونه
المقادير :نصف كيلو بطاطس مسلوقة ومهروسة
علبة تونة
ملعقة ملح .فلفل.ثوم بودر
3ملعقة كبيرة بصل اخضر مقطع
2 ملعقة كبيرة بقسماط
بيضة
كوب بقسماط للتغليف
زيت للتحمير
شاهد ايضا : طريقة عمل اقراص البطاطس باللحمة بطريقة الشيف مروة الشافعي
الطريقة :
1- في بولة انزل البطاطس والتونة اهرسها وتتصفا خالص من الزيت وانزلها مع البطاطس و البصل والبيضة والبقسماط وملح وفلفل وثوم بودر واقلبهم مع بعض واشكلهم اقراص .
2- في بولة انزل البقسماط واغلف الاقراص بالبقسماط في طاسة سخنة فيها زيت انزل الاقراص اعطيها لون لطيف من الجعتين واقدمها .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق