--> طريقة عمل البطاطس الفريسكاس - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home االبطاطس / البطاطس الفريسكاس / الفريسكاس / مروة الشافعي

طريقة عمل البطاطس الفريسكاس

بطاطس فريسكس

 البطاطس الفريسكس مروة الشافعي

المقادير :
بطاطس تحمير مقطعة اصابع
كوب دقيق
ملعقة كبيرة ملح-فلفل
ملعقة كبيرة ثوم بودر -بصل بودر 
ملعقة كبيرة بابريكا 
ملعقة كبيرة كركم 
ملعقة كبيرة بيكينج بودر 
زيت غزير للتحمير 


الطريقة :
1- في بولة انزل الدقيق والملح والفلفل والبيكينج بودر وكل التوابل واقلبهم وانزل المية مع التقليب لغاية متخف وتكون زي قوام البان كيك .
2- نزلي البطاطس وفي زيت سخن وغزير نزلي في العجين وعلي الزيت علي طول والنار متوسطة وتمليش الطاسة وفرقيهم عن بعض وخليهم ياخدو لون دهبي وطلعيهم وكملي الكمية بنفس الطريقة واخلطي نفس التوابل اللي اتحط في العجينة ورشيها عليها وهيا سخنة .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top