بطاطس البوم فريت
بطاطس البوم فريت
تخزين بطاطس البوم فريت
المقادير :
كيلو ونص بطاطس تحمير اصابع
ربع كوب خل
معلقة كبيرة ملح
ملعقة كبية زيت
قطع ثلح
شاهد ايضا : طريقة عمل الفريسكاس بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي
الطريقة :
1- قشري البطاطس وقطعيها اصابع ممكن بالسكينة او القطاعة اغسليها تاني .
2- نزلي مية في حلة ونزلي الملح والخل قلبيهم وابدئي في تنزيل البطاطس اول متغلي غلوة اطفي وانزلها علي مية فيها تلج واسبها لغاية متبرد خالص والتلج يسيح.
3- صفيها كويس من اي مية وبعد متتصفي نشفيها بفوطة نضيفة خالص وبالزيت وقلبي البطاطس متكتريش الزيت هو مهمة بس انو ميخليهاش تلزق وهيا في الفليزر .
4- علي صنية عليها كيس نايلون وابدئي افرديها ع الصنية وغطيها بكيس نايلون ودخليها الفليزر لغاية متلج سبيها يومين وخرجيها عبيها في اكياس وافرديها في الكيس خرجي الهوا واقفليها ودخليها الفليزر واستخدميها في اي وقت .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق