اكواب تشيز كيك
المقادير :الارضية :
250 جرام بسكويت قمح
250 جرام ز بدة
نصف ملعقة صغيرة قرفة
لطبقة اللتشيز :
12 مكعب جبنة كريمي
علبة قشطة
نصف كوب كريم شانتي
ربع كوب سكر بودرة
للوجة :
ربع كيلو فراولة سليمة
صوص فراولة
نعناع فريش
شاهد ايضا : طريقة عمل تشيز كيك بصوص الفراولة بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي
الطريقة :
1- في الكبة انزل البسكوت والزبدة والقرفة وافرم البسكوت ناعم وكمان يختلط بالزبدة والقرفة .
2- في بولة انزل الجبنة واضربها بالمضرب وانزل السكر والكريم شانتي واخفقهم مع بعض لغاية ميختلطو ويعلم .
3- انزل بسكوت ع ربع الكاسات او الاكواب وانزل الجبنة بالكيس الحلواني وانزل صوص الفراولة وازين بفرااولة ونعناع .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق