--> طريقة عمل طاجن الخرشوف بالفراخ - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الخرشوف / بالفراخ / طاجن / فاطمه ابو حاتي

طريقة عمل طاجن الخرشوف بالفراخ

طاجن خرشوف بالفراخ

 طاجن الخرشوف بالفراخ فاطمه ابو حاتي

المقادير :
10 حبة خرشوف مكعبات
نصف كيلو اوراك فراخ
بصلة جوانح
2 فلفل حار سليم
كوب عصير طماطم
2 ملعقة كبيرة صلصة
ملعقة كبيرة زبدة
ملعقة كبيرة زيت
مكعب مرقة
ملعقة صغيرة كمون
ملح
فلفل

شاهد ايضا : طريقة عمل طاجن الفراخ بالفريك بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي 

الطريقة :
1- في طاسة انزل الزيت والزبدة يسخنم كويس انزل الفراخ واشوحها تاخد لون التسوية اعطيها رشة فلفل واشوحهم لغاية متاخد لون من كل الجوانب .
2- نزلي البصل واشوحة معاها لغاية ميدبل انزل الصلصة واقلب عصير الطماطم واقلب والملح ومكعب مرقة وكمون واغطي واسيب الطماطم تتسبك .
3- انزل قطع الخرشوف بعد متتسبك  لو الخرشوف فريش هنزلة مع الطماطم واسبهم يتسبكو او متفرز يبقا بعد متتسبك واقلبهم وانزلهم طاجن عليهم الفلفل الحار احطة ع الوش واغطية بالفويل وادخلة فرن سخن علي 200ع الارضية اول ميغلي اخرجة واقدمة جمب ارز ابيض .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top