سلطه الباربيكيو
المقادير :لتتبيل الفراخ:
2 صدور دجاج شرائح مشوي
كابوتشي مقطع
طماطم شيري
علبة ذرة صفرا
نصف علبة فاصوليا حمرا
نصف كوب جبنة شيدر مبشورة
ربع كوب جبنة مونزاريلا
ربع كوب صوص باربيكيو
3 رغيف عيش تورتيلا محمص
الصوص الابيض :
كوب زبادي
نصف كوب مايونيز
ملعقة صغيرة ثوم مفروم
ملعقة كبيرة شبت مفروم
شاهد ايضا : طريقة عمل سلطة الخرشوف بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي
الطريقة :
1- في طبق التقديم انزل الكابوتشي وافردة في الطبق وانزل الطمامن والفاصوليا والذرة والعيش انزلة علي الحروف واوزع قطع الفراخ المشوية والجبنة المونزاريلا والشيدر
2- لعمل الصوص اخلط الزبادي والمايونيز والثوم البودر والشبت واقلبهم مع بعض كويس واوزعهم علي السلطة والباربيكيو صوص واقدمها .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق