بانيه جلاش
المقادير :
لفة جلاش
فلفل الوان قطع صغيرة
جبنة مونزاريلا
شرائح سجق رفيعة مطهي
جبنة رومي مبشورة
كوب بقسماط
2 بيضة مخفوقة
3 ملعقة كبيرة لبن
زيت للتحمير
الطريقة :
1- في بولة انزل السجق والفلفل والجبنة والجبنة الرومي واقلبهم مع بعض.
2- طبقي الورقة بالنص بالطول واحشي معلقتين من الحشوة وطبقي من كل الجوانب تكون زي الظرف.
3- في بولة انزل البيض واللبن وملح وفلفل واخفقهم مع بعض وانزل علي البيض واغطيها بالبقسمط وابتدي اقلي في الزيت لغاية ميتحمر ويبقا لونة دهبي .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق