--> طريقة عمل بانية الجلاش سهلة اوي - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الجلاش / بانية / بانية الجلاش / مروة الشافعي

طريقة عمل بانية الجلاش سهلة اوي

بانيه جلاش

بانية الجلاش  مروة الشافعي

المقادير :
لفة جلاش
فلفل الوان قطع صغيرة 
جبنة مونزاريلا 
شرائح سجق رفيعة مطهي
جبنة رومي مبشورة 
كوب بقسماط
2 بيضة مخفوقة 
3 ملعقة كبيرة لبن
زيت للتحمير


الطريقة :
1- في بولة انزل السجق والفلفل والجبنة والجبنة الرومي واقلبهم مع بعض.
2- طبقي الورقة بالنص بالطول واحشي معلقتين من الحشوة وطبقي من كل الجوانب تكون زي الظرف.
3- في بولة انزل البيض واللبن وملح وفلفل واخفقهم مع بعض  وانزل علي البيض واغطيها بالبقسمط وابتدي اقلي في الزيت لغاية ميتحمر ويبقا لونة دهبي .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top