سندوتشات برجر
خبزبرجر
برجر لحمة
جبنة شيدر شرائح
صوص مشروم
بصل شرائح
طماطم شرائح
ورق كابوتشي
للصوص :
ملعقة كبيرة مستردة
2 ملعقة كبيرة كاتشب
3ملعقة كبيرة مايونيز
نصف كوب زبدة زائبة
شاهد ايضا : طريقة عمل سندوتشات برجر فراخ بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي
الطريقة :
1- قومي بتسييح قطعة من الزبدة وافتحي العيش ونزلية علي الزبدة يتحمص من القلب وياخد لون وطعم جميل والاحلا لو من بعد تحمير البرجر .
2- اخلطي المستردة والكاتشب والمايونيز واخلطيهم وادهني ضهر العيش وعلي الوش ونزلي علي الضهر ورقة كابوتشي والبرجر والشيدر والبصل والطماطم وصوص المشروم واقفل علية وامسكهم بخلة فيها زيتونة واقدمة .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق