--> طريقة عمل برجر اللحمة بدون فول صويا - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home اللحمة / برجر / برجر اللحمة / فاطمه ابو حاتي

طريقة عمل برجر اللحمة بدون فول صويا

برجر لحمه

 برجر اللحمة فاطمه ابو حاتي

المقادير :
كيلو لحمة مفرومة بنسبة دهون 20%
كوب بقسماط مطحون
بيضة
بهارات برجر حارة
ملح
فلفل اسود
للتقديم :
صوص مشروم
خبزبرجر

شاهد ايضا :طريقة عمل سندوتشات البرجر بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي

الطريقة :
1- في بولة انزل اللحمة طبعا مفرومة مرتين وانزل البيض والبقسماط والملح والفلفل والبهارات واعجن المكونات كويس اوي مده 10دقايق .
2- اجيب اكياس تلاجة مفتوحة وادهنها دهنة زيت وانزلها علي مكبس او غطا برطمان وانزل قطعة برجر واغطي واشكل اللحمة واقفل عليها الكيس وامل الكمية بنفس الطريقة .
3- لو محتاجة تفرزية بيكون بنفس الطريقة علي طبق وكيس تلاجة مفتوح علية دهنة زيت بسيطة ورصي وحدات البرجر وبين كل طبقة كيس نايلون مدهون وغطية ودخلية الفليزر لوقت الاستخدام .
4- اما لو هتعملية علي طول ادخلة التلاجة نص ساعة بس يتماسك وبعدها علي زيت بسيط علي شواية او طاسة وابتدي اشوية .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top