--> طريقة عمل بسكوت الشيكولاتة ده حدوتة لوحدة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الشيكولاتة / بسكوت / بسكوت الشيكولاتة / فاطمه ابو حاتي

طريقة عمل بسكوت الشيكولاتة ده حدوتة لوحدة

بسكوت الشيكولاته 

بسكوت الشيكولاتة فاطمه ابو حاتي

المقادير :
2 كوب ونصف دقيق 
نصف كوب زيت 
نصف كوب سكر 
2 بيض
ملعقة صغيرة بيكينج بودر 
ملعقة كبيرة عسل اسود
ملعقة صغيرة فانيليا
رشة ملح
الحشو والتغليف :
نصف كيلو شيكولاتة ذائبة 
2 ملعقة كبيرة زيت 

شاهد ايضا : طريقة عمل بسكوت الاوريو في البيت باسهل طريقة واحلا طعم 

الطريقة :
1- في بولة انزل السكر والبيض والفانيليا واخفقهم لغاية مالسكر يدوب ويكون لونة ابيض وكريمي وانزل العسل الاسود واخفق وانزل بالزيت سرسوب رفيع مع الخفق لغاية ميختلطو مع بعض كويس اوي .
2- علي الدقيق انزل ملح وبيكينج بودر واقلبهم مع بعض وانزلهم علي الخليط السائل وابدء المة بايدي لغاية ميلم عجينة ناعمة وادخلها التلاجة متغطية نص ساعة .
3- اجرجها وافردها بين كيسين تلاجة مفتوحين بسمك نص سنتي وبالقطاعة اقطع دواير واطلعهم علي صاج فرن مدهون زيت بسيط علي 170 علي الرف الوسطاني فرن يكون سخن جدا مده ربع ساعة او لغاية ميستوي واطلعة اشيلو من الصاج علي طول واسيبو يبرد خالص .
4- اكون مسيحة الشيكولاتة علي بخار مية ومتكونش بولة الشيكولاتة لازقة في المية المية تكون بعيدة انزل الزيت واقبهم مع بعض وبعد مبد البسكوت واحشي بالشيكولاتة والزقهم في بعض وانزل في الشيكولاتة اغلف واطلعة علي بكة لغاية مالشيكولاتة تتماسك وتجمد علي البسكوت وممكن بعد متمسك ادخلة التلاجة يسقع وتمسك اكتر من جوة ومن بره واقدمة حلو جدا للاطفال .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top