--> طريقة عمل الفريك بالكبدة والبصل المكرمل - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الفريك / بالكبدة / فاطمه ابو حاتي / والبصل المكرمل

طريقة عمل الفريك بالكبدة والبصل المكرمل

فريك بالكبده

الفريك بالكبدة والبصل المكرمل  فاطمه ابو حاتي

المقادير :
نصف كيلو فريك
نصف كيلو كبد فراخ مكعبات 
بصلة كبيرة جوانح
بصلة مفرومة 
جزرة مبشورة 
لتر شوربة مغلية
مكعب مرقة
4 ملعقة كبيرة سمنة 
ملعقة كبيرة سكر 
ملعقة كبيرة عسل اسود
رشة قرفة بودر 
ملح
فلفل اسود

شاهد ايضا : طريقة عمل طاجن الفراخ بالفريك بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي

الطريقة :
1- في طاسة انزل السمنة والزيت واسخهم كويس جدا وانزل البصل الجوانح واشوحه اول ميدبل انزل السكر واقلبة لغاية ميتكرمل 
2- في طاسة تانية انزل الزيت والسمنة يسخن كويس وانزل البصلة المفرومة واشوحها ن غير متاخد لون وانزل الفريك متنقي ومغسول ومنقوع نص ساعة ومتصفي واشوحة مع لبصل وانزل الجزرة واشوحهم وانزال مكعب المرقة.
3- انزل الشوربة وملح وفلفل وااقلبهم واغطي لغاية ميغلي ويتشرب واهدي النار خالص لغاية ميستويفي طاسة سخنة انزل زيت يسخن اوي ونار عالية وانزل الكبدة واوزعها في الطاسة اول متاخد لون اقلبها تاخد لون من كل النواحي اتبلها فلفل وقرفة واشوحهم مع بعض اول متستوي انزل البصل والعسل واقلبهم تقلبتين واطفي واقدمهم مع الفريك .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top