--> طريقة عمل الفراخ المشوية بالخضار السريعة طعم ولون مميز - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الفراخ / المشوية / بالخضار / فاطمه ابو حاتي

طريقة عمل الفراخ المشوية بالخضار السريعة طعم ولون مميز

فراخ مشويه

الفراخ المشوية بالخضار السريعة فاطمه ابو حاتي

المقادير :
فرخة 
نصف كيلو بصل مكعبات 
نصف كيلو بطاطس مكعبات 
نصف كيلو جزر مكعبات 
6 فص ثوم شرائح
2 عود كرفس مقطع
3 طماطم مكعبات 
للتتبيلة :
2 ملعقة كبيرة كاتشب
2 عود روز ماري
ملعقة صغيرة زعتر 
ملعقة غيرة بابريكا 
ملعقة صغيرة ثوم بودر 
ملعقة صغيرة بصل بودر 
رشة حبهان بودر 
رشة قرفة بودر 
ملح
فلفل اسود

شاهد ايضا : طريقة عمل الفراخ المشوية بتتبيلة الحاتي بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي 

الطريقة :
1- في بولة انزل طماطم وجزر وكرفس وبطاطس وبصل وورق اللوراوالروز ماري .
2- في بولة تاني انزل الكاتشب والزعتر وملح وفلفل وبابريكا والحبهان والقرفة والثوم والبصل واقلبهم مع بعض .
3- اخد جزء ادهن بيهم الفرخة كلها من جوة ومن ره ومن تحت الجلد والجزء المتبقي انزلة علي الخضار واقلبهم كلهم مع بعض .
4- اجيب كيس حراري كبير وانزل الفرخة وعليها كل الخضار واقفل عليها كويس بالقفل واعملها فتحات ببوز السكينة عشان الخضاريخرج منها وانزلها صنية غويطة وتحتها كوبيتين مية مغليين وادخلها علي ارضية فرن سخن علي 200 اول متغلي اطلعها علي الشبكة واهدي النار خالص واسبها تستوي ع راحتها وتاخد لون حلو واقدمها .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top