--> طريقة عمل فراخ مشوية بالثوم والعسل - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home بالثوم والعسل / فاطمه ابو حاتي / فراخ / مشوية

طريقة عمل فراخ مشوية بالثوم والعسل

فراخ مشويه


الفراخ المشوية بالثوم والعسل فاطمه ابو حاتي

المقادير :
كيلو اوراك فراخ مكعبات 
بصلة بيضاء مكعبات 
فلفل الوان مكعبات 
ملعقة كبيرة ثوم مفروم
ربع كوب زيت
ربع كوب صويا صوص
ملعقة كبيرة عسل ابيض
ملعقة كبيرة زعتر 
ملح
فلفل اسود

شاهد ايضا : طريقة عمل شيش طاووق وشيش كباب بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي

الطريقة :
1- في بولة انزل الثوم والزيت والصويا صوص والعسل والزعتر وملح وفلفل واقلب المكونات مع بعض وانزل الفراخ وواسبها لتاني يوم او اقل حاجة ساعتين .
2- بعدها ابدء اخد اسياخ الشيش وابدء احط بالتبادل واسخن طاسة فيها معلقتين زيت كبار واول ميسخنم جامد انزل اعواد الاستيكس والنار تكون متوسطةواقلبها من وقت لللتاني واول محس انها استوت واغطي عليها 10دقايق واقدمها .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top