فراخ كنتاكي
2 كوب لبن رايب
قطع فراخ بالكمية المناسبة
ملعقة صغيرة زعتر
فلفل
ملح
ملعقة صغيرة ثوم بودر
ملعقة صغيرة بصل بودر
ملعقة صغيرة بابريكا
ملعقة صغيرة سكر
للخلطة :
كوب نشا
كوب دقيق
ملح
فلفل
بابريكا
بصل بودر
ثوم بودر
معقة صغيرة بيكينج بودر
دقيق
شاهد ايضا : طريقة عمل تشيكن استريبس والريزو بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي
الطريقة :
1- اقطع الفراخ بالكمية اللي تحبيها ا قطعي الاوراك اتنين والاكتاف خدي منها قطعة من الصدر وممكن تقسمي الصدر اتنين المهم ان الفراخ تكون صغيرة واغسليها ونضفيها انقعيها في مية وخل 10دقايق وصفيها من اي مية .
2- في بولة نزلي اللبن الرايب ممكن كمان تخلطي لبن كوب لبن وكوب زبادي وهيبقا لبن رايب ونزلي ملح وفلفل وكل التوابل والسكر وقلبيهم مع بعض ونزلي الفراخ وغطسيها جوة التتبيلة وسبيها تتبل لتاني يوم متغطية .
3- بعد متبلت اغلي مية واحط عليها مصفا تكون المية بعيد عن المصفا وارص الفراخ علي قد مالمصفا تاخد واغطيها كويس واسبها نص ساعة بالظبط واطلعها واخلص الكمية بنفس الطريقة .
4- في بولة انزل الدقيق والنشا وملح وفلفل وكل التوابل واخلط بالمية وابتدي اقلب لغاية موصل لخليط متوسط انزل الفراخ واطلع علي الدقيق واخبط الفراخ في الدقيق عشان يعطيني تاثير القشور وع زيت سخن غزير وانزل الفراخ يكون غطسان في الزيت واغطي واسيب فتحة صغيرة تخرج البخار واهدي النار لغاية متستوي وتاخد لون دهبي واطلعها اقدمها .
منتهى الروعة تسلم ايدك
ردحذفانتي اروع تسلميلي ده من زوقك
حذفجميلة جدا
ردحذفربنا يخليكى تسلميلى ياقمر
حذفتحفة
ردحذفتسلمى ياحبيبتى
حذفتسلم ايديك ياقمر
ردحذفتسلميلى ياقمر
حذفيعطيك الصحه
ردحذفتسلميلى ياقمر
حذفتسلم ايدك رائعة جدا جدا جزاكم الله
ردحذفتسلمي ربنا يخليكي
حذفيمى يمى تسلم إيدك يا قمر
ردحذففعلا هائلة
ردحذفماشاءالله كل الاكلات تحفه تسلم ايديك
ردحذفماشاءالله كل الاكلات تحفه تسلم ايديك
ردحذفماشاءالله كل الاكلات تحفه تسلم ايديك
ردحذفتسلم أيديكم كل وصفه بتنزلوها روعه شكرا ليكم
ردحذف