بسكوت الاوريو
المقادير :
نصف كوبكاكاو خام
ربع كوب سكر
كوب زبدة بدرجة حرارة المطبخ
2 كوب دقيق
بيضة
ملعقة صغيرة فانيليا سائلة
ملعقة صغيرة بيكينج بودر
رشة ملح
للحشو :
نصف كوب زبدة طرية
نصف كوب سكر بودرة
شاهد ايضا : طريقة عمل بسكوت الحلزوني بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي
الطريقة :
1- في بولة انزل السكر والزبدة واخلطهم مع بعض لغاية ماخد قوام كريمي لونة ابيض انزل البيضة والفانيليا واخلطها لغاية متختفي تماما في بولة انزل الدقيق والبيكينج بودر والملح والكاكاو واقلبهم مع بعض وانزل وحدة وحدة واخلط لغاية ميختلطو كويس جدا .
2- غطي الخليط ودخلية التلاجة ربع ساعة وخرجية وعلي كيسين سندوتشات ابدئي افردي العجينة بمك نص سنتي وقطعي بالقطاعة ودواير وبشكل سيليكون علية وردة او اي شكل تحبية ونزلية علي الدقيق واضغطي بيه علي الدواير لغاية متاخد الشكل .
3- رصي القطع علي صنية الومنيوم مدهونة زيت ودخليها فرن سخن جدا علي 170 درجة ربع ساعة وخرجيهم اول ميبرد خالص نبدء نحضر الحشو اخلط السكر مع الزبدة لغاية مالقوام يبق ابيض وكريمي ويختلط كويس وابتدي انزلة كيس حلواني انزل من الحشو وانزل علية قطعة تانية ارص كل اقطع بعد انهاءها علي طبق ادخلهم التلاجة نص ساعة الكريمة تتماسك واخرجهم اقدمهم ممكن كمان اغطي القطع بالشيكولاتة وبالهنا .
ربع كوب سكر
كوب زبدة بدرجة حرارة المطبخ
2 كوب دقيق
بيضة
ملعقة صغيرة فانيليا سائلة
ملعقة صغيرة بيكينج بودر
رشة ملح
للحشو :
نصف كوب زبدة طرية
نصف كوب سكر بودرة
شاهد ايضا : طريقة عمل بسكوت الحلزوني بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي
الطريقة :
1- في بولة انزل السكر والزبدة واخلطهم مع بعض لغاية ماخد قوام كريمي لونة ابيض انزل البيضة والفانيليا واخلطها لغاية متختفي تماما في بولة انزل الدقيق والبيكينج بودر والملح والكاكاو واقلبهم مع بعض وانزل وحدة وحدة واخلط لغاية ميختلطو كويس جدا .
2- غطي الخليط ودخلية التلاجة ربع ساعة وخرجية وعلي كيسين سندوتشات ابدئي افردي العجينة بمك نص سنتي وقطعي بالقطاعة ودواير وبشكل سيليكون علية وردة او اي شكل تحبية ونزلية علي الدقيق واضغطي بيه علي الدواير لغاية متاخد الشكل .
3- رصي القطع علي صنية الومنيوم مدهونة زيت ودخليها فرن سخن جدا علي 170 درجة ربع ساعة وخرجيهم اول ميبرد خالص نبدء نحضر الحشو اخلط السكر مع الزبدة لغاية مالقوام يبق ابيض وكريمي ويختلط كويس وابتدي انزلة كيس حلواني انزل من الحشو وانزل علية قطعة تانية ارص كل اقطع بعد انهاءها علي طبق ادخلهم التلاجة نص ساعة الكريمة تتماسك واخرجهم اقدمهم ممكن كمان اغطي القطع بالشيكولاتة وبالهنا .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق