--> طريقة عمل الفطاير المقلية بحشوة الشيكولاتة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الفطاير / الفطاير المقلية / المقلية / فاطمه ابو حاتي

طريقة عمل الفطاير المقلية بحشوة الشيكولاتة

فطاير مقليه

لفطاير المقثلية  فاطمه ابو حاتي

المقادير :
العجينة :
5 كوب دقيق 
2 كوب ونصف لبن دافيء 
نصف كوب زيت 
ملعقة كبيرة خميرة فورية 
ملعقة كبيرة سكر 
رشة ملح
حشوة الشيكولاتة :
كوب شوكولاتة قابلة للدهن 


الطريقة :
1- في بولة انزل اللبن والخميرة والسكر والزيت واقلبهم مع بعض اول ميخمرو في بولة تانية انزل الدقيق والملح واقلبهم مع بعض وانزل بالخليط السائل علي الدقيق اعجنهم مع بعض كويس اوي لغاية متتلم عجينة طرية واعجنها 10دقايق لغاية متنعم خالص واغطيها واسبها تخمر .
2-اقسم العجينة كرات قد بعضها قد البيضة البلدي واسبها ترتاح 10دقايق  بعد مرتاحت العجينة ابتدي افردها بسمك نص سنتي واحشيها بالشيكولاتة واقفل عليها اخليها كورة وانزلها الصنية واسبها تخمر تاني مده نص ساعة وهكذا لغاية مخلص كل الكمية واسبهم يخمرو وعلي زيت غزير وسخن جدا ع نار متوسطة وانزل براحة تاخد لون من تحت اقلبها تاخد لون حلو من الناحية التانية واطلعها ع مناديل مطبخ واقدمهم وارش ع الوش سكر بودرة.


اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top