--> طريقة عمل كروكيت البطاطس بالبسطرمة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home االبطاطس / بالبسطرمة / فاطمه ابو حاتي / كروكيت

طريقة عمل كروكيت البطاطس بالبسطرمة

كروكيت البطاطس

 كروكيت البطاطس بالبسطرمة  فاطمه ابو حاتي

المقادير :
كوب بطاطس مهروسة
كوب فلفل الوان مكعبات 
2 بصل اخضر مفروم
ثمن كيلو بسطرمة مقطعة
كوب جبنة مونزاريلا 
ملعقة صغيرة بابريكا 
ملح
فلفل اسود
للتغطية :
2 كوب بقساط مطحون
2 ملعقة كبيرة نشا
نصف كوب دقيق 
2 بيض
2 ملعقة كبيرة لبن
نصف كوب دقيق 
زيت غزير ساخن للفلي 

شاهد ايضا : طريقة عمل البطاطس الجارتان بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي

الطريقة  :
1- في بلة انزل البطاطس والبطاطس تكون مسلوقة وهيا بقشرها تتقشر وتتهرس نزلي عليها الفلفل والبصل  وملح وفلفل وبابريكا  واعجن المكونات مع بعض .
2- اخد قطعة وابتدي احشيها بالجبنة والبسطرمة واقفلها كويس واشكلها بالشكل المناسب ليكي بعد مخلص كل الكمية اخلط البقسماط والدقيق والنشا واقلبهم مع بعض .
3- اخلط البيض واللبن وملح وفلفل واربهم مع بعض وطبق يكون فيه دقيق لوحدة انزل من الدقيق علي البيض وعلي الكفر واغلفها كويس وارصها علي طبق كلهم جمب بعض واشلها في الفليزر نص ساعة واخرجها علي الزيت السخن علي نار متوسطة لغاية ملاقي الكافر خد لون وقرمش ولونة بقا دهبي واطلعها علي مناديل مطبخ واقدمها .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top