--> طريقة عمل اكواب الباف باستري باللحمة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home اكواب / الباف / باستري / باللحمة / فاطمه ابو حاتي

طريقة عمل اكواب الباف باستري باللحمة

اكواب الباف باستري

اكواب الباف باستري باللحمة  فاطمه ابو حاتي

المقادير :
باكيت عجينة الباف باستري
نصف كيلو لحمة مفرومة ناعم
بصلة كبيرة مفرومة 
ملعقة صغيرة ثوم مفروم
بيضة 
بقسماط
نصف كيلو جبنة مونزاريلا وشيدر
رشة سبع بهارات 
مح
فلفل اسود

شاهد ايضا : طريقة عمل عجينة الباف باستري بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي 

الطريقة :
1- في بلة انزل اللحمة والبصلة والثوم والبيضة والبقسماط وملح وفلفل والبهارات واشكلها كرات وابتدي احمرها في طاسة فيها زيت سخن واعطيها لون حلة من كل الجوانب .
2- اجيب صنية كاب كيك وابتدي اقسم عجينة الباف مربعات وابتدي اسكنها في مكان الكاب كيك وبعد محمرنا الكفتة انزلها في النص وعليها الجبنة وادخلها فرن سخن علي 200 العجينة تاخد لون والكفتة تكمل سواها والجبن تسيح واقدمها .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top