--> طريقة عمل ارز باللحمة المفرومة والخضار - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home ارز / المفرومة / باللحمة / فاطمه ابو حاتي / والخضار

طريقة عمل ارز باللحمة المفرومة والخضار

ارز باللحمه المفرومه والخضار 

ارز باللحمة  المفرومة والخضار  فاطمه ابو حاتي

المقادير :
2 كوب ارز بسمتي
نصف كيلو لحمة مفرومة 
بصلة مفرومة 
كوب بسلة 
كوب جزر مكعبات 
كوب بطاطس مكعبات 
مكعب مرق
لتر شوربة 
زبدة 
زيت 
ملعقة صغيرة قرفة 
ملح
فلفل  اسود

شاهد ايضا : طريقة عمل الارزبالزعفران والفراخ بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي 

الطريقة :
1- في حلة انزل زبدة وزيت وااول ميسخنو انزل البصلة واشوحها معطيهاش لون تدبل بس انزل لللحمة واشوحها مع البصلة لونها يغلير انزلها فلفل والقرفة ومكعب المرقة واقلبهم كويس اول ماللحمة تستوي انزلها الجزر والبسلة والبطاطس واقلبهم مع بعض واغطي لغاية ملاقيهم دخلو في السوا .
2- انزلهم الرز واقلبهم مع بعض وانزل الشوربة المغلية واظبط ملحها واسيب الرز يغلي ويتشرب واهدي علية لغاية ميستوي وقدمة .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top