--> طريقة عمل تندوري الجمبري بتتبيلة اكتر من رائعة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الجمبري / تندوري / تندوري الجمبري / فاطمه ابو حاتي

طريقة عمل تندوري الجمبري بتتبيلة اكتر من رائعة

تندوري جمبري

تندوري الجمبري فاطمه ابو حاتي

المقادير :
25 حبة جمبري
للتتبيلة :
ملعقة كبيرة فلفل حار مفروم
ملعقة صغيرة ثوم مهروس
ملعقة صغيرة زنجبيل مبشور
2 ملعقة كبيرة كزبرة مفرومة 
كوب زبادي
2 ملعقة كبيرة عصير ليمون
ربع م ص لون طعام احمر 
ملعقة صغيرة كمون
ملعقة صغيرة ملح
للتغطية :
كورن فليكس مفروم او بقسماط

شاهد ايضا : طريقة عمل صنية الجمبري بالخضروات بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي 

الطريقة :
1- الجمبري هنجيبة هنشيل الراس والقشر ونسيب الديل ونشيل من الضهر اكيس الرملي ونغسلة كويس وادخلة اوقفة علي استيكس صغيرة .
2- في بولة انزل الليمون وازنجبيل والفلفل والثوم والزبادي والكزبرة واللون الاحمر وملح وكمون واقلب المكونات مع بعض وانزل الجمبري واسيبة ربع ساعة يتبل .
3- بعد متبل انزل الكورن فليكس واغطي كويس وارص علي طبق جمب بعض ادخلها الفليزر نص ساعة وانزلها زيت سخن جدا علي نار متوسطة 5 دقايق بس ياخد لون واطلعة علي مناديل مطبخ واقدمة .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top