شوربة الكوارع
كوارع قطع
1 طماطم
1جزر
2عود كرفس
1بصلة
2فص ثوم
ملعقة كبيرة ثوم مفروم
ملعقة صغيرة سكر
حبهان
ورق لورا
مستكة
ملح
فلفل اسود
شاهد ايضا : طريقة عمل فتة الكوارع بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي
الطريقة :
1- اغسلي الكوارع كويس تتنضف كويس اوي وتتغسل وتتنفع في مية وخل 10دقايق وتتصفا كويس .
2- في مية مغلية ع النار في حلة انزل الكوارع القطع واسبها تقلب مرتين تلاتة واطفي واصفيها .
3- في حلة تانية فيها مية عادية انزل جزرة اقطعها والبصلة ع اربعة والطماطم والكرفس والثوم اللورا والحبهان وانزلها ع النار وانزل فيها الكوارع واغطي واسبها اول متغلي غلوة اهدي النار واسبها تغلي انزلها السكر واسبها ع النار الهادية تستوي ع راحتها خالص اول متدخل في السوا اظبط ملحها لغاية متستوي تماما اصفي الشوربة .
4- بعد مالكوارع استوت اخليها من العضم واقطعها مكعبات صغيرة في طبق وفي حلة انزل زيت يسخن انزل الثوم واشوحة اول متطلع ريحتة انزلها الكوالراع واشوحها معاها ورشة ملح وفلفل وانزلها الشوربة واغطيها واسبها تغلي غلوتين .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق