--> طريقة عمل شوربة الكوارع - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الكوارع / شوربة / شوربة الكوارع / فاطمه ابو حاتي

طريقة عمل شوربة الكوارع

شوربة الكوارع

شوربة الكوارع فاطمه ابو حاتي

المقادير :
كوارع قطع
1 طماطم
1جزر 
2عود كرفس
1بصلة 
2فص ثوم 
ملعقة كبيرة ثوم مفروم
ملعقة صغيرة سكر 
حبهان 
ورق لورا
مستكة 
ملح
فلفل اسود

شاهد ايضا : طريقة عمل فتة الكوارع بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي 

الطريقة :
1- اغسلي الكوارع كويس تتنضف كويس اوي وتتغسل وتتنفع في مية وخل 10دقايق وتتصفا كويس .
2- في مية مغلية ع النار في حلة انزل الكوارع القطع واسبها تقلب مرتين تلاتة واطفي واصفيها .
3- في حلة تانية فيها مية عادية انزل جزرة اقطعها والبصلة ع اربعة والطماطم والكرفس والثوم اللورا والحبهان  وانزلها ع النار وانزل فيها الكوارع واغطي واسبها اول متغلي غلوة اهدي النار واسبها تغلي انزلها السكر واسبها ع النار الهادية تستوي ع راحتها خالص اول متدخل في السوا اظبط ملحها لغاية متستوي تماما اصفي الشوربة .
4- بعد مالكوارع استوت اخليها من العضم واقطعها مكعبات صغيرة في طبق وفي حلة انزل زيت يسخن انزل الثوم واشوحة اول متطلع ريحتة انزلها الكوالراع واشوحها معاها ورشة ملح وفلفل وانزلها الشوربة واغطيها واسبها تغلي غلوتين .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top