فتة الكوارع
كوارع مسلوقة ومخلية
2 كوب ارز بسمتي مستوي
4 رغيف عيش بلدي محمص
الصلصة :
2 ملعقة كبيرة ثوم مفروم
1 فلفل حار شرائح
2 كوب عصير طماطم
ملعقة كبيرة صلصة
ربع كوب خل
ملعقة صغيرة سكر
مكعب مرقة
لتر شوربة كوارع
2 فص مستكة
ملح
فلفل اسود
شاهد ايضا : طريقة عمل شوربة الكوارع بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي
الطريقة :
1- في طاسة غويطة او حة انزل الزيت يسخن انزل الثوم واشوحة تطلع ريحتة انزل الفلفل الحامي واشوحة مع الثوم وانزل الخل واقلبهم مع بعض واخد نص الدقة انزلها ع الشوربة وع الباقي انزل الطماطم والصلصة واتبلها ملح وفلفل وسكر واسبها تغلي وتتسبك وانزلها الكوارع واقلبهم مع بعض واسبهم يغلو 4دقايق .
3- في سرفيس التقديم انزل العيش وعلية كبشة شوربة مغلية واوزعها واوزع الرز عليها الكوارع مع الصلصة والباقي يتقدم بجانب الطبق للزيادة .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق