--> طريقة عمل البطاطس الجاراتان - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home االبطاطس / الجاراتان / بطاطس جاراتان / فاطمه ابو حاتي

طريقة عمل البطاطس الجاراتان

بطاطس جارتان 

 البطاطس الجاراتان  فاطمه ابو حاتي

المقادير :
نصف كيلو فراخ مسلوقة 
نصف كيلو بطاطس مسلوقة
بصلة مفرومة 
3 فص ثوم مهروس
نصف كيلو شيدر ومونزاريلا 
4 كوب بشاميل 
نصف كوب باربيكيو صوص
ملعقة كبيرة زبدة 
ملح
فلفل اسود

شاهد ايضا : طريقة عمل صنية  البطاطس بالبشاميل بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي

الطريقة :
1- في طاسة سخنة انزل زيت وزبدة يسخنم وانزل البصلة واشوحها لغاية متدبل واضفلها الثوم وادبلهم لغاية مريحة التوم تطلع وانزل الفراخ واتبلهم ملح وفلفل واشوحهم مع بعض انزل صوص الباربيكيو واقلبهم مع بعض واطفي .
2- في طاجن فرن ارص طبقة من البطاطس وعليها كبشتين بشاميل وانزل الفراخ وارص بقيت البطاطس وانزل عليها كبشتين كبار بشاميل لغاية مغطيها تماما وانضف القالب وادخلها فرن سخن علي 200 علي الشبكة لغاية مالبشاميل تستوي واخرجها اوزع ع الوش ميكس الشيدر والمونزاريلا وادخلها تحت الشواية نتخد لون .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top