--> طريقة عمل طاجن الجمبري بالجبن قدمية لاحلا العزومات - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الجمبري / بالجبن / طاجن / طاجن الجمبري بالجبن / فاطمه ابو حاتي

طريقة عمل طاجن الجمبري بالجبن قدمية لاحلا العزومات

جمبري بالجبن 

 طاجن الجمبري بالجبن  فاطمه ابو حاتي

المقادير :
كيلو جمبري
نصف كيلو مكرونة فيوزيلي
علبة ذرة صفرا
كوب فلفل الوان شرائح
ملعقة كبيرة ثوم شرائح
نصف كيلو ميكس جبن 
نصف كوب شبت 
2 كوب لبن 
2 ملعقة كبيرة دقيق 
ملعقة كبيرة زبدة 
ملح
فلفل اسود

الطريقة :
1- في طاسة انزل الزيت والزبدة يسخنم انزل الثوم واشوحة ريحتة تطلع من غير ميلون انزل الجمبري تقلبتين لونة يغير ويبقا اورنج انزل الفلفل والذرة واقلبها تقلبتين .
2- فكي الدقيق مع اللبن ونزليهم علي الجمبري وقلبي لغاية ميغلي ويتقل ونزلي المكرونة والشبت وقلبي كلو مع بعضو لو حسيتي ان القوام تقيل اوي خففي بشوية مية صغيرين سخنين قلبي مده 3دقايق بس .
3- نزلي المكونات كلها في قالب وسوية ونزلي ع الوش كل الجبن وزعيها كويس ودخليها فرن سخن تحت الشواية يعني فرنك كان سخن طفتية وولعي الشواية الجبنة تسيح وتاخد لون واطلعة اقدمة .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top