سمك كرسبي
المقادير :كيلو سمك فيلية اصابع
ملعقة كبيرة ثوم مهروس
نصف كوب عصير ليمون
2 ملعقة كبيرة كاتشب
ملعقة صغيرة كمون
ملعقة صغيرة كزبرة جافة
شطة
ملح
للتغطية :
2 كوب دقيق
نصف كوب نشا
3 بيض
3 ملعقة كبيرة لبن
ملعقة صغيرة بشر ليمون
زيت ساخن للتحمير
شاهد ايضا : طريقة عمل السبيط المقرمش بطريقة الشيف مروة الشافعي
الطريقة :
1- في بولة انزل عصير الليمون والكاتشب والثوم وملح وشطة وكمون وكزبرة واقلب المكونات مع بعض وانزل السمك واقلبهم واتركهم نص ساعة .
- في بولة انزل البيض واللبن وبشر الليمون بسيط واربهم مع بعض وفي بولة انزل الدقيق والنشا وملح وكمون وكزبرة وشطة واقلبهم مع بعض وانزلهم كيس .
3- اخد من التتبيلة السمك علي البيض وانزل علي الكيس وافضل ارج الكيس لغاية مالقطعة تتغطا كويس اوي واخلص الكمية بنفس الطريقة وارصهم علي طبق كلهم وعلي زيت سخن اوي علي نار متوسطة وابتدي اقلي واول مياخد اللون الدهبي اطلعهم ع مناديل مطبخ واقدمهم .
مشكور
ردحذفلا شكر ع واجب حبيبتى شكرا لذوقك
حذفعايز فديو عمل السمك الكرسبى والسبيط المقرمش
ردحذفتحياتى