--> طريقة عمل السمك الكرسبي بلون دهبي جميل - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home السمك / الكرسبي / سمك كرسبي / فاطمه ابو حاتي

طريقة عمل السمك الكرسبي بلون دهبي جميل

سمك كرسبي 

 السمك الكرسبي  فاطمه ابو حاتي

المقادير :
كيلو سمك فيلية اصابع
ملعقة كبيرة ثوم مهروس 
نصف كوب عصير ليمون 
2 ملعقة كبيرة كاتشب
ملعقة صغيرة كمون
ملعقة صغيرة كزبرة جافة 
شطة 
ملح
للتغطية :
2 كوب  دقيق 
نصف كوب نشا 
3 بيض
3 ملعقة كبيرة لبن
ملعقة صغيرة بشر ليمون
زيت ساخن للتحمير 

شاهد ايضا : طريقة عمل السبيط المقرمش بطريقة الشيف مروة الشافعي

الطريقة :
1- في بولة انزل عصير الليمون والكاتشب والثوم وملح وشطة وكمون وكزبرة واقلب المكونات مع بعض وانزل السمك واقلبهم واتركهم نص ساعة .
- في بولة انزل البيض واللبن وبشر الليمون بسيط واربهم مع بعض وفي بولة انزل الدقيق والنشا وملح وكمون وكزبرة وشطة واقلبهم مع بعض وانزلهم كيس .
3- اخد من التتبيلة السمك علي البيض وانزل علي الكيس وافضل ارج الكيس لغاية مالقطعة تتغطا كويس اوي واخلص الكمية بنفس الطريقة وارصهم علي طبق كلهم وعلي زيت سخن اوي علي نار متوسطة وابتدي اقلي واول مياخد اللون الدهبي اطلعهم ع مناديل مطبخ واقدمهم .

اقرأ أيضا:

هناك 3 تعليقات:

  1. الردود
    1. لا شكر ع واجب حبيبتى شكرا لذوقك

      حذف
  2. عايز فديو عمل السمك الكرسبى والسبيط المقرمش
    تحياتى

    ردحذف

اللحوم

اللحوم
to Top