شوربه شعريه
المقادير :2 كوب شعرية محمرة
نصف كيلو صدورفراخ مكعبات
بصلة مفرومة
ملعقة صغيرة ثوم مفروم
ملعقة كبيرة صلصة
مكعب مرقة
لتر شوربة مغلية
ملعقة كبيرة زبدة
ملح
فلفل اسود.
شاهد ايضا : طريقة عمل شوربة البسلة بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي
الطريقة :
1- في حلة علي النار انزل معلقة زيت وزبدة يسخنم انزل بالفراخ اسيبها تاخد لون وتقفل المسام اقلبها علي الوجة التاني وافضل اقلب لغاية متغير لونها خالص اعيها رشة فلفل ومكعب المرق وافكه مع الفراخ .
2- انزلها البصل واشوحهم مع بعض اول ميدبل انزل الثوم واشوحة معاهم اول مريحتة تطلع انزل الصلصة واقلبهم والشوربة واظبط ملح وفلفل واغطي عليها واسبها تغلي حلو واول متغلي لوة حلوة انزل الشعرية واغطي واطفي واسبها ربع ساعة وهتلاقيها مستوية وزي الفل مده مش هتشرب الشوربة ولا هتنشي وقدميها بعد متستوي وبالهنا .
جميله جدا تسلمووووووا
ردحذف