--> طريقة عمل ستكس الفراخ المقرمشة اسمها لوحدها تكفي - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الفراخ / المقرمشة / ستكس / فاطمه ابو حاتي

طريقة عمل ستكس الفراخ المقرمشة اسمها لوحدها تكفي

ستكس فراخ مقرمشه

ستكس الفراخ المقرمشة  فاطمه ابو حاتي

المقادير :
نصف كيلو صدورفراخ مفرومة 
جزرة مفرومة 
2 عود بصل اخضر مفروم
5 فص ثوم مفروم
بصلة مبشورة 
نصف كوب بقسمط مطحون
بيضة 
ملعقة صغيرة بهارات فراخ
ملح
فلفل اسود
للتغليف :
2 بيض مخفوق 
2 ملعقة كبيرة لبن 
كوب بقسماط مطحون
ربع كوب نشا 
ربع كوب دقيق 

شاهد ايضا : طريقة عمل قالب الفراخ بالخضار بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي 

الطريقة :
1- في بولة انزل الفراخ والجزرة والبصلة والثوم والبصل والبيضة والبقسماط والملح والفلفل والبهارات واعجن المكونات كلها مع بعض مده دققيتين .
2- اجيب استيكس شيش وابتدي اشكلها علي الاستيكس وعلي مية مغلية متبلة ملح وفلفل وورقة لورا واغطيها اسبها 10دقايق بالظبط وممكن بعد الخطوة دي اغلفها علي اطباق وادخلها الفليزر وقت محتاجها اطلعها ممكن كمان بعد مغطيها بالكفر الخارجي .
3- بعد مطلعت الكفتة وسبتها بردت خالص وعلي طبق مفرد انزل البيض واللبن ورشة ملح وفلفل وممكن في كوباية طويلة عشان اقدر اغلف الكفتتة بالبيض زفي طبق دقيق وطبق يكون فية الدقيق والنشا والبقسماط واقلبهم مع بعض واخد الكفتة غطي بالدقيق وانزل في البيض وعلي خلطة البقسماط وارصهم علي طبق واغطيهم وادخلهم الفليزر مده ساعة .
4- بعد ساعة اطلعها علي زيت سخن جدا وغزير واعطيها لون دهبي طبعا احنا مش هنهدي النار لانها مستوية احنا عاوزين نعطيها لون بس ونقدمها مع كاتشب ومايونيز وبالهنا .

اقرأ أيضا:

هناك تعليق واحد:

اللحوم

اللحوم
to Top