--> طريقة عمل الفطائر بالخضار قيمة غذائية لوحدها - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الخضار / الفطائر بالخضار / فاطمه ابو حاتي / فطائر

طريقة عمل الفطائر بالخضار قيمة غذائية لوحدها

فطائر الخضار

الفطائر بالخضار فاطمه ابو حاتي

المقادير :
4 كوب دقيق 
4 ملعق كبيرة زبدة 
ملعقة كبيرة بيكينج بودر 
ملعقة كبيرة سكر 
2 بيض
رشة ملح
ماء دافيء للعجن 
للحشوة:
نصف كوب بسلة مسلوقة
نصف كوب جزر ممكعبات مسلوق
نصف كوب طاطس مكعبات مسلوقة 
نصف كوب ذرة صفرا
نصف كوب فلفل الوان 
2 كوب ميكس جبن 

شاهد ايضا : طريقة عمل الفطائر بالجبنة بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي 

الطريقة :
1- في بولة فيها دقيق وملح وسكر والبيكينج بودر واقلبهم ومع بعض انزل البيض والزبدة اسيحها وانزلها واقلب المكونات دي كلها مع بعض واعجني بالمية لغاية متتكون معاكي عجينة طرية جدا واعجنيها مده متقلش عن 10دقايق عشان تعطيكي نتيجة كويسة وكل متعد متفرولش منك وتكون ناعمة وطرية لاخر واحدة وسبيها تلرتاح نص ساعة .
2- بعد مالعجينة ارتاح ابدء افردها من النص لبرد لغاية متبقا بسمك نص سنتي واجيب القطاعة بشكل دائري اقطع دوائر واللي طلع اعجنة تاني والمة واسيبو يرتاح وافردو تاني بنفس الطريقة .
3- اخلط مكونات الحشوة في بولة ومعاها الجبن وابتدي احشي علي قطعة وقطعة تانية عليها من فوق واقفل من الجوانب وانزلها صاج مدهون زيت واخلص الكمية بنفس الطريقة وعلي فرن سخن جدا علي 200 وانزل الرف الوسطاني قريب من الارضية واسبها 10دقايق وتكون جاهزة جدا وبعد متخرج ممكن المعها بفرشة زبدة وبعد متبرد ممكن اختفظ بيها في الفليزر في اكياس .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top